משלוח חינם לנקודת איסוף בכל הזמנה

מתכון לזיתים כבושים

בפעם הראשונה שנסענו מאשדוד למושב בעוטף בהיתי מהחלון ברכב במשך שעה ורבע.
עטפה אותי מין שלווה ותחושה שחזרתי בזמן, הרגשתי שיש באזור המון רוגע לעומת העיר, הרגשתי שכל מה שבא לי לעשות זה כלום ושום דבר.
לפני הכניסה למושב ראיתי עשרות עצי זית גדולים ומרשימים מלאים זיתים ותהיתי למה אף אחד לא קוטף, לאחר שבוע ראיתי בדואים עושים מסיק באזור וכך למדתי לאט לאט לעשות גם.

למדתי לנצל את שפע העצים והפירות שיש בשטחים הציבוריים ובכל עונה אני הולכת עם הילדים לקטוף פרי אחר, בקיץ תאנים וזיתים, בחורף חובזות וחרדל ובאביב תות עץ.
כמעט בכל עיר ויישוב יש עצי זית בשטחים הציבוריים שמהם ניתן לקטוף ולהכין צנצנות טעימות של זיתים כבושים, אני מנצלת את העצים האלו בכל שנה ומוסקת כמויות גדולות של זיתים.
בממוצע בכל עונה אני מצליחה למלא 20 צנצנות שמספיקות לנו לאורך כל השנה.


 
x

#{title}

#{text}

#{price}