• Example text
  • Example text2
HE
0
עגבניות שרי מיובשות
ההבדל בין סנדוויץ' נחמד לסנדוויץ' מטריף הוא בתוספות הקטנות והממרחים שמשדרגים כל ביס.
אחת התוספות שלדעתי הכי משדרגות סנדוויצ'ים זה עגבניות מיובשות, הן נותנות טוויסט מיוחד ועשיר לכל סוג של סנדוויץ' והן מתאימות כמובן גם לצד קרקרים ומטבלים, על פוקצ'ות, פיצות ובסלטים ואפילו כמשלוח מנות בפורים לצד לחם כפרי. 
כמו רוב המתכונים שאני מכינה גם העגבניות המיובשות דורשות מינימום הכנה, הן ממש קלות להכנה והתנור עושה עבורנו את רוב העבודה.
העגבניות נשמרות בקירור למשך חודשים כך שמספיקה פעם אחת של עבודה (קצרה) ויש לכם תוספת זמינה לטווח ארוך.
*ממליצה מאוד להכפיל כמויות.

 

מצרכים:
1 קילו עגבניות שרי שטופות וחצויות לחצי
מלח גס לפיזור מעל
5 שיני שום קצוצות.
שמן זית
עשבי תיבול: טימין/ בזיליקום/ אורגנו (לא חובה)

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 130 מעלות.
חוצים את העגבניות לחצאים ומניחים במגש על נייר אפיה כשהחלק החצוי כלפי מעלה.
מפזרים מעט מלח גס מעל העגבניות.
אופים בתנור במשך 4-5 שעות עד שהעגבניות מצטמקות.
מעבירים לקערה ומערבבים יחד עם השום והעשבי תיבול.
מעבירים לצנצנות נקיות ומממלאים שמן זית, חשוב למלא עד הסוף כדי שהעגבניות לא יהיו חשופות לאוויר ויקבלו עובש לאחר זמן מה.

זהו, זו כל העבודה.
תהנו וספרו לי איך יצא :)
x

#{title}

#{text}

#{price}