• Example text
  • Example text2
HE
0
גרנולה ביתית
אני מוסיפה אותה מעל שייק סמיך, מערבבת אותה עם מעדן, או שאני אוכלת אותה עם חלב, באוכל אין חוקים :) היא מאוד משביעה אותי ויכולה להחזיק אותי למשך כמה שעות טובות כארוחת בוקר או כארוחת ערב. הכיף הוא שבזכותה הילדים שלי פחות אוכלים קורנפלקס והמון פעמים בוחרים לאכול גרנולה.
מצרכים:
חצי קילו שיבולת שועל עבה
חצי כוס סילאן
רבע כוס שמן קוקוס

אופציונאלי:
כפית קינמון
1/4 כוס אגוזים / שקדים קצוצים גס
2 כפות גרעיני דלעת / חמניה
חופן שבבי קוקוס

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות.
מערבבים הכל היטב יחד עד שכל שיבולון מתכסה בסירופ הטעים, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 170 מעלות כ 20 דקות עד הזהבה קלה.
לעיתים צריך עוד כמה דקות יותר בהתאם לסוג התנור.
לאחר האפיה אני מוסיפה קינמון, אגוזים קצוצים וגרעינים, מערבבת ומאחסנת בכלי אטום על השיש.
בתיאבון <3 

 
x

#{title}

#{text}

#{price}