• Example text
  • Example text2
HE
0
מתכון לגעל'ה לסלט 
גיליתי ששיבולת שועל לא טעימה רק כשהיא מתוקה אלא גם כתוספת מלוחה מעל סלט, זה שידרג המון סלטים שאני מכינה ונתן טוויסט מאוד מיוחד בטעם. אישית אני מאוד אוהבת סלט עם שילוב של קאנצ'יות והג'עלה עונה בדיוק על הצורך הזה.
הג'עלה נשמר בכלי אטום במקום קריר ויבש במשך שבועיים (יש מצב שיותר אבל מתחסל הרבה לפני).
מצרכים:
2 כוסות שיבולת שועל עבה
4 כפות זעתר איכותי טחון
חצי כפית מלח
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס גרעיני דלעת / חמניה (לא חובה)

אופן ההכנה:
מערבבים הכל היטב, קולים במחבת על אש נמוכה כ 4-5 דקות עד השחמה קלה ומאחסנים בכלי אטום לאחר הקירו



 
x

#{title}

#{text}

#{price}